Handbol
Esports 08/02/2014

El Fraikin derrota el Cuatro Rayas Valladolid (23-27)

Els vallesans, liderats pels gols de Blanxart i Salinas, es mantenen en segona posició per darrere del Barça

BarcelonaEl Fraikin Granollers ha sumat aquest dissabte la seva 13a victòria a la lliga Asobal, en derrotar el Cuatro Rayas Valladolid per 23-27. L'encert golejador de Rodrigo Salinas (6) i de Moisés Blanxart (5), i el 41% d'efectivitat sota pals del porter Matías Schulz, ha sigut clau per permetre els de Toni Garcia sumar dos punts que els mantenen en segona posició a la classificació.

Després d'un primer temps amb poca anotació (s'ha arribat al descans amb un marcador de 8-12), el partit s'ha trencat a la represa, quan el Fraikin ha aconseguit un parcial de 2-5 que l'ha posat amb un màxim avantatge de set gols, que han pogut mantenir fins al 16-23 a menys de cinc minuts del final. L'empenta local no ha sigut suficient per retallar la diferència i el Fraikin ha resistit amb solvència.