HANDBOL
Esports 01/10/2011

El Fraikin cau davant un rival directe, el Caja 3 Aragó, de forma clara (35-27)

Segona desfeta de la temporada per al Granollers, que aquesta tarda ha caigut al pavelló Príncep Felip davant un Caja 3 Aragó molt més encertat de cara a porteria

BarcelonaEl Fraikin BM. Granollers no ha pogut endur-se la victòria de Saragossa en la quarta jornada de la Lliga Asobal. Els de Manolo Cadenas no han estat superiors en cap moment del partit i ja en el primer temps s'han vist tres gols a sota en diverses fases: 12-9 i 16-13. Al descans, però, la diferència ha estat de dos gols, 19-17.

A la represa el conjunt que entrena Mariano Ortega ha estat un cicló i ha escombrat de la pista el Granollers, que ha vist com els aragonesos han fet un parcial de 6-1 només començar el segon temps. Això ha provocat que l'avantatge local creixés fins als set gols, 25-18. Aquesta diferència ha estat insalvable.

El 25-27 final demostra que el Fraikin no ha estat gens concentrat en el segon temps. Els de Cadenas tan sols han pogut anotar 10 gols. El millor jugador del Fraikin ha estat Reznicek, amb 5 dianes.

Fitxa tècnica:

35 - Caja3 Aragón (19+16): Pablo Hernández (Malumbres, p.s.); Sorli (3), Maqueda (4), Val (3), Humet (5), Grebenar (4), Demetrio Lozano (4,1p), Víctor Vigo (1), Sergio Ruiz (1), Masachs (4,1p), Cartón (2,1p), Javi García (1) i Postigo (3).

27 - Fraikin BM Granollers (17+10): Manel Pérez (De Vargas, p.s.); Blanxart (2,1p), Malasinkas (2), Raigal (4), Del Arco (-), Raúl Campos (2), Nenadic (3,1p), Resina (2), Félez (3), Reznicek (5), Chispi (3) i Grundsen (1).

Parcials cada cinc minuts: 3-1; 5-2; 7-5; 12-9; 16-13; 19-17 -descans- 24-18; 25-21; 27-22; 29-24; 33-25; 35-27