HANDBOL
Esports 28/10/2012

El Fraikin Granollers s'encomana a les aturades de Gonzalo i als gols de Malasinskas per superar el BM Aragó (34-28)

Els vallesans, que al descans perdien per dos gols (13-15), han fet una segona meitat excepcional i han sumat la tercera victòria de la temporada, la segona a casa

Ara
1 min

BarcelonaEl Palau d'Esports ha de ser un fortí per aspirar al màxim. Per tant, cal guanyar gran part dels partits que es disputin a l'Olímpic de Granollers. Aquest diumenge, contra el BM Aragó, el Fraikin Granollers ho ha donat tot per superar un rival més potent a nivell econòmic i esportiu. I ho ha fet, a més, remuntant.

El 13-15 de descans feia preveure un matx complicat, feixuc. Però els de Toni Garcia han defensat millor en el segon temps i amb les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas (16) ha iniciat una remuntada genial, fabulosa. Els gols de Malasinskas (11) i Rodrigo Salinas (9) també han ajudat a sumar un triomf que s'ha cimentat en la duresa mental dels vallesans, que després de l'aturada a la Lliga Asobal se les hauran amb el Barça Intersport.

Amb aquests dos punts, el Fraikin Granollers ja en suma 7 i se situa a la zona mitjana de la classificació. D'aquesta manera deixa les posicions de perill a tres punts.

stats