HANDBOL
Esports 30/04/2011

El Fraikin Granollers no pot amb l'Antequera, però dóna per bo el punt (25-25)

El punt sumat per tots dos equips certifica la permanència dels malaguenys però complica les coses als vallesans, que veuen allunyar-se els llocs de Champions

Redacció
1 min
Antonio García intenta el llançament davant de Viran Morros

BarcelonaL'Antequera i el Granollers han signat taules (25-25) en un emocionant partit que permet als antequerans certificar la seva permanència a la lliga Asobal, mentre que frena l'escalada dels catalans en la seva lluita per les places europees.

La velocitat inicial del Granollers ha determinat que l'Antequera no es trobés còmode a la pista, facilitant que el conjunt català dominés clarament el marcador fins que el local Nacho Soto ha donat el primer avantatge local (9-8, m.17).

Els jugadors entrenats per Antonio Carlos Ortega han ampliat el seu avantatge en un gol més i han provocat que el tècnic visitant, Manolo Cadenas, demanés un temps mort per corregir els defectes en la defensa catalana.

El canvi ha tingut efecte i el conjunt vallesà ha recuperat la seva verticalitat i la velocitat dels seus contraatacs, que sumat a la feble defensa local ha permès al Granollers liderar el partit al descans (14-16).

A la represa, l'Antequera, que ha tret Yeray a la porteria, s'ha recolzat en el meta argentí per retallar la diferència i aconseguir un avantatge de fins a dos gols, que s'ha anat alternant amb fases en què els de Cadenas incidien en la seva velocitat per equilibrar el partit.

A més, l'Antequera no ha sabut aprofitar els moments de superioritat numèrica després de l'exclusió de Grundsten i de l'entrenador rival, cosa que ha obligat a retirar-se a un altre jugador de camp.

El partit ha arribat igualat fins al final i els nervis es van instal·lar en els jugadors fins al punt que Moya ha hagut de ser atès després d'una baralla final, que va aprofitar Marc Pujol per empatar el partit sobre la botzina.

stats