HANDBOL

Barça i Fraikin Granollers, a un pas de la 'final four' de la Copa del Rei d'handbol

Els dos conjunts catalans busquen repetir presència a la 'final four' de la Copa del Rei, de la qual l'any passat en van ser finalistes

El Fraikin Granollers i el Barça busquen aquest dimecres un lloc a la 'final four' de la Copa del Rei d'handbol. Els dos conjunts catalans parteixen com a favorits en els seus respectius enfrontaments. Els vallesans jugaran davant l'Ademar de Lleó (20.30 hores) i els barcelonins viatgen a Logronyo per veure's les cares amb el Naturhouse La Rioja (20.45 hores, Esport3).

Fraikin Granollers
El Granollers afronta el partit amb l'etiqueta de favorit, per la situació de l'Ademar de Lleó i, sobretot, per l'avantatge que va aconseguir en el partit d'anada. De totes maneres, el conjunt de Carlos Viver pateix les baixes de David Resina i Arnau Garcia. La temporada passada els vallesans ja van accedir a la final de la Copa del Rei i aquesta temporada són a un pas d'arribar a les semifinals.

Barça
El Barça, per la seva part viatja a Logronyo, on s'enfrontarà al 'Naturhouse' La Rioja. Els catalans compten amb una renta còmode de l'anada, de totes maneres, Xavier Pascual no podrà fer descansar als jugadors de la primera plantilla, ja que els del Barça B, també han disputat la Copa amb el segon equip i no poden ser inscrits amb el primer. Aitor Ariño és baixa i Gurbindo serà dubte fins l'últim moment.