HANDBOL
Esports 30/01/2011

França busca reeditar el Mundial davant una Dinamarca molt motivada

La França de Luc Abalo, Thierry Omeyer i companyia busca repetir Mundial davant la Dinamarca de Mikkel Hansen, màxim golejador del torneig amb 58 gols

Redacció
1 min
Jêrome Fernández fa callar el públic local

BarcelonaTots els pronòstics s'han complert i les dues seleccions amb millor cartell de tot el torneig es disputaran avui (17h, Teledeporte) la medalla d'or. L'equip francès, dirigit per Claude Onesta, buscarà reeditar el títol i per fer-ho s'encomanarà a les seves estrelles. L'extrem Luc Abalo, el central Nikola Karabatic o el porter Thierry Omeyer seran els pilars fonamentals per on s'haurà de basar el triomf de França, que no ha guanyat tots els partits del Mundial menys un, el disputat davant Espanya i que va acabar amb empat.

L'aspirant a ser campió, Dinamarca, té en l'exblaugrana Mikkel Hansen, màxim golejador del torneig amb 58 gols, el seu millor jugador juntament amb el porter Nikklas Landin. Els danesos són un equip de contrastos, ja que tenen una columna vertebral que combina joventut i veterania. Serà una oportunitat única per a Dinamarca, ja que fa 44 anys que no arriben a una final de Mundial.

Espanya-Suècia, lluita pel bronze

Tot i la decepció d'haver perdut a les semifinals, els homes de Valero Rivera tenen la oportunitat d'acabar el Mundial amb un bon sabor de boca. Aconseguir una medalla tancaria un molt bon mundial i significaria superar totes les expectatives creades a l'inici de la competició. No ho tindran gens fàcil, ja que la selecció sueca jugarà davant del seu públic i la pista serà una autèntica olla a pressió.

stats