MUNDIAL - HANDBOL
Esports 30/01/2011

França reedita el Mundial d'handbol en un partit meravellós davant Dinamarca (37-35)

La selecció francesa, liderada per Karabatic (10 gols) i Jêrome Fernández (dos gols finals) s'ha endut la medalla d'or superant una Dinamarca que ha demostrat ser una sensacional aspirant

David Jover
Eufòria dels jugadors francesos

BarcelonaHi ha partits que enamoren i aquest ha estat un d'ells. L'handbol necessitava un partit així i França i Dinamarca han jugat una de les millors finals de la història. Després de seixanta minuts espectaculars, el partit ha finalitzat amb empat a 31 després d'un gol en l'últim segon del danès Spellerberg.

A la pròrroga, el conjunt francès s'ha encomanat a Guigou i Jêrome Fernández, autor de dos gols que han trencat el matx, i ha deixat grogui a Dinamarca, que ha tingut en Mikkel Hansen, exjugador del Barça, el seu estilet amb 10 gols, 68 en tot el campionat.

Una de les claus del partit ha estat la defensa avançada en 5-1 de Luc Abalo sobre Hansen, que ha estat excels durant 50 minuts, però en els minuts de la veritat ha acabat desapareixent i l'equip danès s'ha trobat sense idees en atac. L'extrem Guigou, amb 7 gols, ha estat l'actor secundari que sempre necessita un equip i ha desequilibrat la balança a favor de França, que és el dominador actual de l'handbol mundial ja que ha guanyat el Mundial, els Jocs Olímpics i l'Europeu.