LLIGA ASOBAL
Esports 21/05/2011

El Fraikin Granollers jugarà la Lliga de Campions si derrota el Toledo

El Fraikin Granollers necessita la victòria contra el Toledo per poder jugar la Lliga de Campions la propera temporada.

Efe
1 min
Antonio García intenta el llançament davant de Viran Morros

GranollersLa plantilla, que ha conegut aquesta setmana que l'entitat no ha obtingut el préstec de 600.000 euros per salvar la temporada, ha anunciat que durà a terme reivindicacions, encara que el partit contra el Toledo sembla que no corre perill. El capità del conjunt vallesà, Álvaro Ferrer, ha afirmat que el partit de demà "es jugarà", perquè l'equip vol complir la seva part del treball. Es desconeixen de moment les reivindicacions que duran a terme els jugadors.

El Granollers es juga molt en aquesta última jornada de la lliga ASOBAL, ja que al costat de l'Ademar Léon i Valladolid es disputa la tercera plaça que dóna dret a disputar la Lliga de Campions. Els tres equip es troben empatats a 41 punts, de manera que si venç el Granollers al Toledo, equip que ja ha baixat, els catalans se situarien amb 43 punts i amb average favorable amb el Valladolid. Ara, un triomf de l'Ademar classificaria com a tercers a l'Ademar. Curiosament, els dos equips castellans es veuen les cares aquesta darrera jornada.

Entrar a la Lliga de Campions seria posar la cirereta a una de les millors temporades del club vallesà pel que fa al tema esportiu, ja que en l'econòmic ha patit per un dels pitjors moments en la història de l'entitat.

stats