LLIGA ASOBAL
Esports 26/06/2011

El porter del Barça Gonzalo Pérez de Vargas, cedit al Fraikin Granollers

Gonzalo Pérez de Vargas no gaudia de minuts darrera del bosnià Daniel Saric i el suec Johan Sjöstrand.

Efe
1 min

BarcelonaFitxat pel Barcelona el 2007 quan el porter tenia 16 anys, del BM Beatriz Amibal de Toledo, Pértez de Vargas ja era internacional juvenil llavors. En la temporada 2007/08 va jugar a l'equip juvenil barcelonista ii en la següent combinar partits amb el juvenil, amb el qual es va proclamar campió d'Espanya, amb el filial, a qui va ajudar a aconseguir l'ascens, i amb el primer equip.

La seva primera aparició va ser a la Lliga dels Pirineus el 2008. El porter va realitzar la pretemporada amb el primer equip i va participar en un amistós davant el Toledo, que es va disputar a Malgrat de Mar, on va ser elegit el millor jugador del

Però el seu debut a la Lliga no va arribar fins el 19 de setembre de 2009 al Palau Blaugrana davant el Lábaro Toledo. Fins aquest moment, Gonzalo havia disputat sis partits amb la plantilla professional, encara que cap havia estat de Lliga Asobal.

Tampoc va passar desapercebut el seleccionador nacional Valero Rivera, que el va convocar amb Espanya en la concentració de preparació del Campionat d'Europa d'Àustria 2010.

Gonzalo participar en la primera fase de la concentració d'Espanya. Valero Rivera, tenia el dubte de si Arpad Sterbik, el tercer porter, estaria recuperat i per això va convidar al jove meta blaugrana.

La cessió de Gonzalo Pérez de Vargas, la marxa d'Iker Romero al Fuchs alemany i l'arribada de dos jugadors formats al planter blaugrana, el lateral donostiarra Mikel Aguirrezabalaga (Ademar Lleó) i el barceloní Viran Morros (Ciudad Real) deixa a la primera plantilla barcelonista amb disset jugadors.

Encara que tots els llocs estan plenament coberts, el tècnic Xavi Pascual haurà de descartar tres jugadors en cada convocatòria de les competicions ASOBAL ja un a la Lliga de Campions.

stats