LLIGA ASOBAL
Esports 15/11/2014

El Granollers pateix la primera derrota de la temporada a Cuenca (30-23)

Els locals han trencat el matx amb un parcial 4-0 en els últims 5 minuts del primer temps

Gonzalo Romero
Blanxart durant un partit / XAVIER SOLANAS

BarcelonaEl Fraikin Balonmano Granollers ha patit la primera derrota de la temporada davant el BM Ciudad Encantada (30-23). Els vallesans, que han disputat el partit sense un dels seus referents defensius, Marc García, no han sigut capaços d'aixecar un partit que han controlat els locals en tot moment.

Durant els instants inicials del primer temps, el conjunt de Cuenca, amb l'exjugador del Barça de Xavi Pascual David Balaguer en estat de gràcia, ha imposat el seu ritme, molt superior als homes de Carlos Viver (8-4 en el minut 15 de joc).

El conjunt català, però, ha reaccionat i s'ha situat dos gols per sota en el marcador a falta de cinc minuts per arribar al descans (11-9). Aquests 5 minuts, precisament, han sentenciat el matx. El Ciudad Encantada, fort en defensa i encertat davant Pejanovic, ha signat un parcial 4-0 i ha deixat molt tocat el Granollers (15-9 a la fi de la primera meitat).

Durant el segon temps, l'equip de Cuenca, situat en la part mitja-baixa de la classificació, s'ha dedicat a defensar el resultat. Els vallesans, tot i intentar-ho, no han sabut capgirar el resultat i han acabat perdent per 30-23 (15-14 en la segona meitat).