HANDBOL
Esports 07/05/2011

El Barça Borges busca un victòria que li doni el seu divuitè títol de Lliga

Xavi Pasqual disposarà de tota la plantilla i no decidirà quins dos jugadors deixa fora de la llista definitiva fins poc abans del començament del partit

Redacció
1 min
Nagy

BarcelonaEl Barça Borges té a tocar el títol de la Lliga Asobal després de quatre temporades dominades pel Ciudad Real. Seria el desè títol de la Lliga Asobal per al FC Barcelona i el divuitè de Lliga Nacional.

Aquesta Lliga arriba gairebé cinc anys després d'aquell 3 de juny de 2006 en el qual, l'equip barcelonista, dirigit per Xesco Espar, va guanyar el seu últim títol a la darrera jornada després de vèncer el Keymare Almeria.

El rival d'avui dels blaugranes, l'Ademar Lleó, arriba al Palau Blaugrana (18.30 h) en un partit poc assequible segons el tècnic del Barça Xavi Pasqual.

El tècnic blaugrana, que va renovar aquest dijous per dues temporades més, va remarcar la qualitat del rival d'avui. "És un equip d'entitat, tercer en la taula i no vindrà a ser un convidat a la festa, perquè es juga mantenir la seva posició i ens posarà, com sempre, les coses molt complicades", va dir.

En principi, el tècnic blaugrana disposarà de tota la plantilla i no decidirà quins dos jugadors deixa a fora de la convocatòria fins poc abans del partit, encara que també podria, com ha fet altres vegades, deixar l'acta oberta per incloure jugadors durant el joc.

Després de la derrota de la passada jornada a la pista del Ciudad Real (30-27) i que va posar fi a vint-i-sis jornades sense perdre dels blaugranes, els quatre punts d'avantatge i l'average favorable de l'equip de Xavi Pascual fan que mantingui una certa distància sobre l'equip de Talant Dujshevaev que hauria de ser suficient per obtenir el títol si aconsegueix guanyar davant els lleonesos.

stats