HANDBOL
Esports 06/05/2011

El Fraikin Granollers rep el Torrevella i es juga la presència a Europa de la temporada vinent

El Granollers té clar que inicialment ha de dependre d'ell mateix i per això sap que no poden adormir-se ni fer cap tipus de concessió a cap dels seus pròxims rivals

Redacció
1 min
El Fraikin BM.Granollers rep la visita del Cuenca 2016

BarcelonaA falta únicament de tres jornades per al final de la Lliga ASOBAL, el Fraikin Granollers, després d'empatar a 25 amb l'Antequera la passada jornada, buscarà demà una victòria contra el Torrevella que li permeti encarrilar la seva presència a Europa la temporada que ve.

A l'equip de Manolo Cadenas, en la seva lluita particular per la part alta de la lliga, li resta en aquestes tres últimes jornades del campionat un dels millors panorames possibles per aconseguir finalitzar entre els millors de l'Asobal.

Torrevella, Arrate i Toledo, aquest últim amb un peu en la categoria de plata, són sobre el paper equips accessibles per al Granollers en aquest tram final de temporada.

Així, els de Cadenas lluitaran per sumar els sis punts en joc que els situarien amb 43 punts i l'average favorable tant amb el Valladolid com amb l'Ademar. Els dos equips ocupen actualment la tercera i quarta plaça, amb 37 punts.

El Granollers té clar que inicialment ha de dependre d'ell mateix i per això sap que no poden adormir-se ni fer cap tipus de concessió a cap dels seus tres pròxims rivals.

A falta de la sessió d'entrenament d'aquesta mateixa tarda, segueixen sent dubte el lateral Raúl Campos (escafoide), el segon porter Manel Pérez (distensió de lligaments de genoll) i el lateral Salva Puig (tendó d'Aquil·les), encara que és molt possible que tant Campos com Pérez entrin en la convocatòria per al partit de demà (20.45 hores).

stats