HANDBOL
Esports 01/03/2011

Els blaugranes, amb molt poc descans, defensen el liderat a Guadalajara

El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, desplaçarà quinze dels setze jugadors de la plantilla. El jugador que descansarà serà Cristian Ugalde.

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El Barcelona Borges avui torna a la Competició Nacional, tot just 48 hores després de disputar el partit de Lliga de Campions davant el Chambéry, amb un partit contra el BM Quabit Guadalajara a domicili.

Amb la classificació pels vuitens de final de la Lliga de Campions assegurada, la plantilla barcelonista va tornar als entrenaments ahir, i avui mateix viatjarà una Guadalajara, on defensarà el liderat de la Lliga ASOBAL.

Encara que el Guadalajara, ascendit aquest any, no sembla un rival de gaire entitat, el tècnic barcelonista va destacar:. "És un partit més que hem de guanyar perquè ens hi tornem a jugar la Lliga. Confio que tornarem estar concentrats i que podrem portar el rival al nostre terreny".

Els blaugranes segueixen líders en solitari a la Lliga ASOBAL i sense perdre cap partit, encara que el Ciudad Real està una sola victòria d'ells.

"Per aquest motiu els punts tenen el doble de valor, però veig que l'equip va cada dia més per feina i confio que demà no tinguem problemes", ha assenyalat el tècnic.

Pel que fa al Quabit Guadalajara, Pascual ha comentat que "és un rival que pressiona molt entre línies; juga amb defenses alternatives i és un equip enganxós. A la seva pista sempre posa les coses difícils als equips i no es rendeix mai".

Entrenats per Fernando Bolea, els de Guadalajara són onzens a la classificació i vénen de guanyar a la pista de l'Alcobendas (27-31).

stats