LLIGA ASOBAL
Esports 03/03/2011

Antonio García decideix pel Fraikin a falta de tres segons (35-35)

Els vallesans es consoliden en la tercera posició de la classificació després de superar el Cuatro Rayas Valladolid amb un gol en ñ'últim sospir

GranollersEl Fraikin Granollers s'ha emportat el partit més tens i elèctric de la vintena jornada de la Lliga Asobal contra el Cuatro Rayas Valladolid per un ajustat 35-34, amb un gol marcat per Antonio García a tres segons pel final.

En la primera part, els dos conjunts han mostrat molta igualtat i tensió. I és que els dos conjunts lluiten per fer-se amb una tercera posició en què, gràcies al triomf, s'ha consolidat el Fraikin.

Els vallesans han dominat des de l'inici amb l'intercanvi de llançaments per algunes imprecisions ofensives dels homes de Juan Carlos Pastor. El Cuatro Rayas Valladolid s'ha mantingut gràcies a cinc llançaments de penal i a dos meritòries intervencions seguides d'Svensson, una en un contraatac molt clar d'Svitlica. Així, ha impedit que els locals adquirissin més de tres gols d'avantatge (12-9) i han aconseguit donar la volta al marcador (14-15).

El descans ha interromput la brega amb l'empat (16-16), tot i que Ferrer ha marcat sobre la botzina i els àrbitres no han donat el gol. A més, en els primers minuts de la segona part Eduardo Gurbindo ha recaigut de la seva lesió i no ha pogut tornar al terreny de joc.

El Valladolid ha conservat el control a l'inici del segon temps, però un parell de dobles exclusions li han passat factura. El Fraikin ha tornat a posar-se pel davant entre un anar i tornar, gol darrere gol, amb mínimes avantatges fins que, a mig minut per al final, l'última jugada ha estat rematada amb el gol del triomf per Antonio García a falta de tres segons pel final.

FRAIKIN BM GRANOLLERS 35

CUATRO RAYAS VALLADOLID 34

Frainkin BM Granollers (16+19): Ohlander, Malasinskas (3), García (6, 1p), Campos (7), Svitlica (5, 1p), Grundsten (4) i Nikcevic (5) -equip inicial-; Manel Pérez (ps), Pujol, Blanxart (1), Raigal, Ferrer (3), Nenadic (1) i Puig.

Cuatro Rayas Valladolid (16+18): Sierra, Antonio, Havard (6, 3p), Krivocapic (2), Romero (6), Delgado i Joli (7, 4p) -equip inicial-, Svensson (ps), Fernández (1), Rambo (3), Gurbindo, Perales (5), Alexis i Bilbija (4).

Marcador parcial cada cinc minuts: (5-3), (7-6), (10-8), (12-11), (14-14) i (16-16) -descans-; (19-20), (24-23), (26-25), (28-29), (32-31) i (35-34).

Àrbitres: Gregorio Muro San José i Alfonso Rodríguez Murcia. Han exclòs Nenadic, Grundsten, Malasinskas i Puig pel Fraikin Granollers i Bilbija, Krivocapic, Rambo, Antonio, Romero, Alexis i Joli pel Cuatro Rayas Valladolid.