HANDBOL: CHAMPIONS LEAGUE
Esports 18/03/2012

El Barça Intersport surt viu de Montpeller i haurà de remuntar al Palau (30-28)

El conjunt català s'ha vist superat en el primer temps per la duresa i l'efectivitat dels francesos, tot i que en la segona part ha millorat i ha reduït les diferències

D.r. Jover

BarcelonaEl Barça Intersport ha perdut a la pista del Montpeller Agglomeration per 30-28 en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions d'handbol. Els homes de Xavi Pascual han anat de menys a més en el partit i han arribat a perdre per vuit gols de diferència en el primer temps (14-6).

El fet de marxar al descans sis gols a sota (17-11) ha fet reaccionar el Barça, que en el segon temps, amb un parcial de 2-8, ha empatat el matx a 19 gols. Quan ha semblat que el Barça entrava en el partit, el Montpeller ha fet un parcial de 4-0 i ha tornat a marxar en el marcador (23-19). Des d'aleshores i fins al final, el Barça Intersport ha sabut mantenir la petita renda en contra i ja ha pensat en el partit de tornada al Palau Blaugrana.

El 30-28 final, amb un arbitratge molt discutit per part del Barça, que s'ha queixat de l'extrema duresa i del canvi de criteri arbitral, deixa l'eliminatòria oberta per al partit de tornada al Palau Blaugrana el proper dissabte. El Barça, doncs, se la jugarà a una carta a la seva pista per poder assolir els quarts de final de la Lliga de Campions.