HANDBOL: LLIGA DE CAMPIONS
Esports 17/03/2012

El Barça Intersport es posa a prova a la pista del Montpeller

Els blaugranes, que no han guanyat en cap de les dues visites a França, volen refer-se de la derrota a la Copa del Rei en l'anada dels vuitens de final de la Champions

Ara
1 min
Daniel Saric.

BarcelonaLa derrota a la final de la Copa del Rei contra l'Atlètic de Madrid la setmana passada no va caure gens bé al Barça Intersport, que va quedat tocat.

Aquest diumenge, a les 17 hores (Esport3) i contra el Montpeller Agglomeration, els de Xavi Pascual enceten l'anada dels vuitens de final de la Champions League d'handbol amb l'obligació de canviar el xip, posar-se les piles i demostrar a tothom que no han marxat i que segueixen anant a per totes.

Els catalans, que no han aconseguit vèncer mai a la pista francesa, saben que serà una bona prova per mesurar el seu nivell real i per treure's del damunt la derrota a la Copa que encara pesa.

Però no serà fàcil. Tot i quedar tercers en la fase prèvia, el Montpeller compta amb el central Nikola Karabatic. El francès d'origen serbi és l'estrella dels de Llenguadoc-Rosselló i està considerat com un dels millors jugadors del món.

Tot i així, si el Barça Intersport mostra el seu millor nivell, els catalans són superiors al Montpeller. En cas d'ensopegada, el Barça compta amb el partit de tornada a un Palau Blaugrana gairebé inexpugnable en les grans tardes europees.

stats