HANDBOL: COPA DEL REI
Esports 07/03/2012

El Barça Intersport busca recuperar la Copa del Rei d'handbol a Torrevella

Aquest vespre, a les 21 hores i per Teledeporte, el Barça debuta a la competició contra el Naturhouse La Rioja. Els blaugranes són els favorits

Ara
2 min

BarcelonaEl Barça Intersport buscarà aquesta nit contra el Naturhouse La Rioja (21h, Teledeporte) un triomf que el faci passar a les semifinals de la Copa del Rei, una competició que va guanyar per darrer cop fa dos anys. La temporada passada els homes de Xavi Pascual van caure a ales semifinals contra el Cuatro Rayas Valladolid, rival que es podrien trobar aquest dissabte en cas que tots dos equips superessin la seva eliminatòria de quarts de final.

En aquesta ocasió el Barça és un dels favorits per emportar-se el títol, així com l'Atlètic de Madrid dels catalans Joan Cañellas, David Davis i Edu Fernández. Els blaugranes, però, no se'n refien del seu primer rival, el Naturhouse de Logronyo. El tècnic del Barça Intersport, Xavi Pascual, afronta la Copa com un repte personal després d'haver deixat enrere una operació al cor que l'ha allunyat dos mesos de les pistes i no se'n refia del conjunt de Logronyo.

"Hem de respectar a cada rival i no pensar en un possible proper partit [Valladolid o Academia Octavio en cas de passar] perquè és una falta de respecte", assegura l'entrenador, que diu que el Naturhouse és un equip "irregular, però que els falta anar cap amunt i espero que sigui a partir de dijous", bromeja.

L'única preocupació de Pascual de cara a l'inici de la Copa és l'estat físic de Nagy i Tomàs. El jugador hongarès ha patit febre en les darreres hores, mentre que l'extrem català pateix una contractura a la cuixa dreta i es perdrà amb total seguretat el partit d'aquesta nit contra el Naturhouse.

Quadre de la competició:Dimecres, 7

19:00h. Cuatro Rayas Valladolid - Academia Octavio (Teledeporte)

21:00h. Naturhouse La Rioja - FC Barcelona Intersport (Teledeporte)

Dijous, 8

19:00h. BM. Atlètic de Madrid - Reale Ademar Lleó (Teledeporte)

21:00h. BM. Torrevella - Caja3 BM. Aragó (Teledeporte)

Dissabte, 10

18:00h. Semifinal 1

20:00h. Semifinal 2

Diumenge, 11

16:00h. Final

stats