HANDBOL
Esports 26/02/2011

Pascual: "El millor homenatge de la plantilla a Barrufet serà guanyar"

L'entrenador del Barça Borges ha destacat que un triomf davant el Chambery francès els classificaria matemàticament i, per tant, han d'estar concentrats al màxim

Redacció
1 min

BarcelonaL'entrenador del Barça Borges, Xavi Pascual, ha assegurat que el millor homenatge que els seus jugadors poden brindar al seu excapità, David Barrufet, és una victòria davant el Chambery francès.

"Guanyar ens classificaria matemàticament i hem d'estar concentrats al màxim, perquè ens enfrontem a un equip difícil que ja ens va derrotar al seu camp. Guanyar també seria especial perquè haurà estat el dia de la retirada de la samarreta de Barrufet, el millor homenatge que li pot rendir la plantilla", ha insistit. No vol parlar ni de l'homenatge ni del polèmic partit de l'última jornada contra el Rhein Neckar (al Barça li van anul·lar un gol en l'últim segon que li hagués donat la victòria).

"L'únic que hem de fer és pensar en el Chambery. El que va passar a la pista del Rhein Neckar és una cosa que ja no ens afecta i no cal pensar-hi més", ha explicat.

Pascual no espera un partit fàcil per al seu equip i ha recordat que l'equip francès "també es juga la seva classificació per als vuitens de final" i no posarà les coses fàcils. "És un rival de molta més entitat del que la gent creu i no ha perdut ni empatat cap partit de la lliga francesa", ha advertit el tècnic blaugrana.

"El nostre grup és brutal. A aquestes altures, a falta de només dues jornades, pot accedir a vuitens fins i tot el cuer del grup, i per això hi ha resultats que poden afectar altres equips. En el nostre cas, si guanyem, anirem a la pista del Celje sense jugar-nos ja res i això afectarà el Chambery", ha dit.

stats