LLIGA ASOBAL
Esports 12/02/2011

El Fraikin Granollers supera amb claredat el Guadalajara (39-22)

El Granollers ha aconseguit la primera victòria de l'any, contra el Guadalajara, i es consolida en la tercera plaça, davant d'una afició que va omplir l'Olímpic vallesà

GranollersEl Granollers ha aconseguit un gran triomf (39-22) contra el Guadalajara, el primer de l'any per als granollerins, que es consoliden en la tercera plaça, davant d'una afició que va omplir l'Olímpic vallesà.

La diferència entre els dos conjunts s'ha reflectit en el marcador des de l'inici del partit. En el minut 7, el Granollers ja guanyava per 5-2 a un Guadalajara lluitador però desafortunat en atac i en defensa.

Les diferències s'han anat ampliant. Les parades d'Ohlander a la porteria vallesana han propiciat accions de contracop per als locals i així s'han situat amb un 11-3 en el minut 13 que ha forat a Fernando Bolea a demanar un temps mort.

Però els de Guadalajara no han resolt els seus problemes en atac contra un Granollers habitualment situat en el 6-0 defensiu, tot i que en algun moment inclús van imprimir un 5-1, amb ràpides transicions. El Granollers ha tingut un avantatge màxim de 12 gols en la primera part. Al descans, el partit estava sentenciat amb un ampli 20-9.

La segona meitat no ha tingut més història i ha estat una simple continuació del domini català. Els homes de Bolea han notat les absències de Demovic i de Castella i s'han resignat davant el bon joc local. I és que els granollerins han arribat a tenir una renda de 17 gols: 37-20 en el minut 57, 38-21 en el 58' i el 39-22 final.

FRAIKIN BM GRANOLLERS 39

QUABIT BM GUADALAJARA 22

FRAIKIN BM GRANOLLERS: Ohlander (Pérez p.s.), Ferrer (1), García (10, 2p), Campos (7), Svitlica (3), Grundsten (2), Nikcevic (4) - equip inicial -Pujol (1), Blanxart (5),Malasinskas (3), Raigal (2), Nenadic (1) i Puig (-).

QUABIT BM GUADALAJARA: Gomez (Oliva p.s.), Reig (5, 1p), Fontenla (2), Epeldegui (1), De la Salud (2), Rudovic (2) i Valles (3) -equip inicial- Beret (1), Kisselev (-), Redondo (4), Basmalis (1), Agustin (-) i Suarez (1).

Marcador parcial cada cinc minuts: (3-2), (8-2), (13-3), (15-6), (17-7), (20-9), descans, (24-11), (27-15), (28-17), (33-18), (35-20) i (39-22).

Àrbitre: C.J. Gude Prego y J.J. Gude Prego. Van excloure Grundsten, Ferrer, Puig i Campos pel Granoller, i De la Salud, Rudovic, Fontenla (2), Redondo i Agustin (2) pel Quabit BM Guadalajara.