HANDBOL
Esports 04/03/2012

El Barça Intersport pateix per guanyar el Caja 3 Aragó (29-31)

Els catalans s'han vist per sota en el marcador a falta de vint minuts per acabar, però han pogut remuntar i segueixen liderant la Lliga Asobal

BarcelonaEl Barça Intersport ha sumat aquest diumenge el vintè triomf de la temporada a Saragossa contra el Caja 3 Bm Aragó per 29-31. Els homes de Xavi Pascual, que ha reaparegut a les banquetes dos mesos després de ser operat del cor, han hagut de remuntar quatre gols (21-17) en els darrers vint minuts de partit.

A falta de deu minuts per acabar el Barça ha aconseguit empatar el partit a 25 gols i al minut 55 els de Xavi Pascual ja ha aconseguit tres gols de renda (27-30) gràcies a una clara millora defensiva que els ha permès remuntar el matx.

Aquest triomf permet al conjunt català seguir liderant la Lliga Asobal amb vint triomfs en vint partits.