Handbol
Esports 09/02/2011

Xavi Pascual assegura tenir el "màxim respecte" per l'Ademar de Lleó, rival del Barça a la Copa del Rei

Malgrat haver derrotat l'equip lleonès en els dos partits d'aquesta temporada, l'entrenador del Barça assegura que augura un partit "complicat" als quarts de final

Redacció
2 min

BarcelonaEl tècnic del Barcelona Borges, Xavi Pascual, ha qualificat de "complicat" el Reale Ademar, rival dels blaugrana en quarts de final de la Copa del Rei, i ha afirmat que tenen "màxim respecte" cap a ells malgrat que aquesta temporada s'han imposat en les dues ocasions en què s'han enfrontat.

"L'encreuament és complicat, com qualsevol que ens hagués tocat. És un equip amb el qual ens estem enfrontant durant aquesta temporada i l'any passat en totes les competicions en les quals vam participar. Estem tenint la sort que està caient del nostre costat, però sabem la dificultat que té un rival com l'Ademar, màxim respecte per a ells", ha dit Pascual.

Barça Borges i Ademar de Lleó s'han enfrontat dues vegades aquesta temporada, totes dues amb victòria blaugrana, per 24-30 en Lliga a Lleó, i per 26-29 en semifinals de Copa Asobal. No obstant això, Pascual ha recordat que en el partit de Copa Asobal van patir "molt" i que fins i tot anaven perdent al descans, i ha assegurat que és un conjunt que al Barça li costa molt guanyar.

En cas de superar aquesta ronda de la Copa del Rei, que es disputarà a Vigo del 6 al 10 d'abril, els blaugrana s'enfrontarien al vencedor del duel entre Valladolid i el local Octavio, de la Divisió de Plata. "L'aparellament de l'Octavio, en principi, sempre és més favorable al conjunt d'Asobal, però jugant a casa mai no se sap què pot passar. Evidentment, el Valladolid és clar favorit", ha considerat Pascual.

Davant un hipotètic duel contra el Ciudad Real, que només podria donar-se a la final, el tècnic ha destacat la igualtat que regna entre els dos conjunts.

"Els aparellaments contra el Ciudad Real, siguin de Lliga o de qualsevol competició, seran a vida o mort, com sempre. Equilibrats, poden caure d'un costat o d'un altre, i espero que quan ens enfrontem una altra vegada caigui del nostre costat", ha manifestat el tècnic català després de l'entrenament al Palau Blaugrana.

stats