HANDBOL
Esports 25/02/2011

El Granollers, consolidat en la tercera plaça, buscarà una nova victòria contra el Cuenca 2016

Els catalans ja sumen vint-i-vuit punts, encara que són conscients que no es poden relaxar si no volen perdre una posició en la qual porten ja diverses jornades.

Redacció
2 min
El Fraikin BM.Granollers rep la visita del Cuenca 2016

BarcelonaAvui, el Fraikin BM. Granollers rebrà la visita del Cuenca 2016 en la jornada 19 de la lliga Asobal. El Cuenca 2016 està molt millorat respecte a l’inici del campionat i ha obtingut 4 punts de sis possibles en aquesta segona volta; a més, en la darrera jornada va plantar cara al Cuatro Rayas Valladolid, que va caure per 28-31 al pavelló del Sargal.

A la primera volta els dos equips van protagonitzar un matx intens i disputat en què els de Manolo Cadenas van aconseguir guanyar in extremis 23-24. El quadre que dirigeix Zupo Equisoain ha recuperat dos jugadors bàscis com són el serbi extrem Markovic i el lateral Ivankovic, essent dubte fins a darrera hora David Mendoza per culpa d’un problema al turmell.

La baixa segura del pivot argentí Carlos Arias contrasta amb el gran moment de forma del golejador cubà Rafael da Costa autor de 14 gols en dos partits i 55 en total. El Cuenca 2016 arribarà a Granollers vuitè a la classificació general, amb 17 punts, i amb ganes de treure un bon resultat en el Palau d’Esports.

Conscients de la importància del partit, els homes de Manolo Cadenas saben el grau de dificultat que hauran de patir per vèncer. L’equip vallesà recupera l’extrem David Resina, que ha tornat als entrenaments amb la resta de la plantilla, i per tant tots els jugadors estaran a disposició del tècnic local.

El Fraikin vol fer valer aquest tercer lloc que ocupa ara mateix a la taula classificatòria, abans de rebre el dimecres el Cuatro Rayas Valladolid. Una victòria davant el Conca ajudaria al Granollers a rebre amb un altre aire al Valladolid, en una jornada que es disputarà dimecres que ve. Els val·lisoletans estan a tres punts dels catalans en la classificació del campionat.

stats