Handbol
Esports 09/02/2011

Iker Romero: "Crec que encara queda una escletxa per poder seguir al Barça la temporada vinent"

El lateral del Barça Borges explica que ha rebut diferents propostes de cara a la propera temporada, tant de l'Asobal com d'Europa, però diu que "no té res firmat"

Redacció
2 min
Iker Romero intenta superar la defensa del Kiel.

BarcelonaEl lateral del Barcelona Borges, Iker Romero, a qui el club va comunicar el mes passat que no renovaria per l'entitat catalana, ha explicat que “no era aquest el final que m'esperava al Barcelona". En declaracions a l'agència Efe, ha afegit que "crec que encara queda una escletxa per poder renovar" amb el Barça.

Després de vuit anys a l'equip blaugrana Iker ha comentat: "sóc un professional i he d'assumir tots els moments, els bons i els dolents. Sempre he dit, per activa i per passiva que jo vull retirar-me aquí i que m'agradaria seguir aquí". "El club ho sap i així l'hi he notificat. Ells ho saben, però tot i així han dit que ja no compten amb mi", ha concretat el jugador, que ha revelat: "tinc diversos equips interessats i diverses ofertes, tant d'Espanya com de l'estranger, però els he dit que esperem fins a l'últim moment per decidir-me".

"Fins que pugui aguantar aguantaré o quan els equips que em volen diguin que no poden mantenir les seves ofertes, aguantaré la meva decisió. A dia d'avui, no tinc res signat per a l'any vinent. Això ho puc assegurar", ha subratllat el barcelonista.

Sobre el que queda de temporada, Iker Romero ha indicat: "els quatre mesos que em queden al Barcelona els afronto com un professional, deixant-me la pell per l'equip". "Quan ja fa vuit anys que hi ets, has patit tant, t'han donat tantes alegries i estàs al club que t'agrada, clar que et fa mal no seguir aquí, però ho has d'afrontar amb totes les ganes per intentar guanyar aquesta Lliga, la Champions i el que ens queda", ha assegurat.

Iker Romero va arribar al FC Barcelona la temporada 2003-04 procedent del Ciudad Real. Com a blaugrana ha sumat una Lliga de Campions (2005), una Lliga ASOBAL (2006), quatre Copes del Rei (2004, 07, 09 i 2010), una Supercopa d'Europa (2004), quatre Supercopes d'Espanya (2004, 07, 09 i 2010), una Copa ASOBAL (2010) i cinc Lligues dels Pirineus.

stats