HANDBOL
Esports 30/09/2012

Nikola Karabatic i tres jugadors més, detinguts per presumptes apostes il·legals

Han sigut detinguts a París després de perdre contra el PSG en partit de la lliga francesa per 38 a 24

Efe
1 min
Karabatic, durant la detenció

ParísDiversos jugadors del Montpeller d'handbol, entre ells el campió olímpic Nicola Karabatic, considerat el millor jugador del món, han sigut arrestats aquest diumenge a París en relació amb la investigació oberta pel presumpte tripijoc d'un partit per obtenir beneficis mitjançant apostes.

Els arrestos s'ha produït minuts després que el Montpeller, guanyador de nou dels últims deu títols de lliga francesos, perdés contra el París Saint-Germain per 38 a 24 en partit de la lliga francesa

A més de Karabatic, ha sigut arrestat el seu germà Luka, també jugador del Montpeller, i Samuel Hanrubia i Mladen Bojinovic, traspassats al PSG al principi d'aquesta temporada, a més del fisioterapeuta, que també treballa per a la selecció. En total, s'han realitzat deu arrestos.

Agents de la policia han esperat els jugadors al final del partit i els han arrestat i els han traslladat a Nanterre, als afores de la capital, per sotmetre'ls a interrogatoris, segons informa la pàgina digital del diari 'L'Équipe'.

Segons diverses fonts, els arrestats no tornaran a Montpeller amb la resta de l'equip. A més, també seran interrogades les esposes d'alguns dels esportistes.

La policia sospita que almenys vuit jugadors del club, a més de les seves esposes i nòvies i membres de l'equip tècnic, van apostar fortes quantitats de diners en una trobada de finals de la temporada passada, fet que els hauria reportat uns 200.000 euros.

stats