HANDBOL
Esports 05/06/2012

Laszlo Nagy: "M'hauria quedat al Barça, però no va ser possible"

El jugador assegura que tenia "l'esperança" que el club blaugrana li oferís "un contracte de quatre anys", però comenta que això "no es va complir"

Efe
1 min
Nagy marxa del Barça i passa a ser "el més ben pagat del món"

BarcelonaEl lateral internacional hongarès Laszlo Nagy, que aquest dilluns va tornar a la selecció nacional d'Hongria després de tres anys d'absència, ha manifestat en roda de premsa a Budapest que "amb molt de gust" s'hauria "quedat al Barça".

"Tenia l'esperança que el club m'oferís un contracte de quatre anys, però no es va complir", ha assenyalat el que encara és jugador del Barça, ja que finalitza el seu compromís la temporada vinent, tot i que la decisió de marxar ja està presa.

"Per aquest motiu, la idea del canvi va anar creixent en mi. Tenia ofertes d'Alemanya i França, fins i tot del Pick Szeged, el meu club d'origen. Finalment, vaig trobar que l'oferta del MKB Veszprém era la més interessant", ha afegit.

Un altre factor molt important va ser que podria estar més a prop de la seva família, després d'una dotzena d'anys allunyat d'ella. "Per primera vegada en la meva carrera, les meves raons familiars han jugat un paper determinant per prendre la decisió", ha reconegut.

Nagy va arribar a Barcelona l'estiu del 2000, i el seu contracte expira la temporada que ve. En cas de voler rescindir, hauria de pagar una clàusula de tres milions d'euros. L'agent del jugador, Attila Szornyi, espera que la seva desvinculació del Barça se solucioni com més aviat millor. El passat 12 de maig, després del Barça-Atlètic de Madrid, el representant es va reunir amb els responsables de l'handbol blaugrana i no es va arribar a cap acord, ja que el club el va remetre a final de temporada.

stats