HANDBOL
Esports 22/03/2011

Hi haurà homenatge a les Seleccions Catalanes abans del derbi català de l'Asobal

El Barça Borges, líder invicte, i el Fraikin Granollers, tercer classificat, seran els teloners d'un homenatge a algunes de les categories de les Seleccions Catalanes

Redacció
1 min

BarcelonaDemà es disputarà un dels derbis catalans més igualats dels últims anys a la Lliga ASOBAL. Els dos representants catalans, el FC Barcelona Borges i el Fraikin BM Granollers, jugaran a les 20.30 hores al Palau Blaugrana.

Aprofitant aquest duel entre els dos catalans, la Federació Catalana d’Handbol aprofitarà per realitzar diferents actes de reconeixement a les nostres Seleccions Catalanes abans que comenci el partit.

Especialment seran reconegudes aquelles Seleccions que en els darrers Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials disputats a principis del mes de gener, van ser capaces de pujar als seus respectius podis.

Així, dimecres es realitzarà un calorós homenatge a la Selecció Catalana Cadet Femenina (Medalla de Bronze al Campionat d'Espanya Cáceres '11), a la selecció Catalana Infantil Masculina (Medalla d'Or al Campionat d'Espanya Cáceres '11), a la Selecció Catalana Cadet Masculina (Medalla de Plata al Campionat d'Espanya Cáceres '11) i a la Selecció Catalana Juvenil Masculina ( Medalla d'Or al Campionat d'Espanya León'11).

Els membres de les quatre Seleccions entraran al mig de la pista abans de l’inci del partit entre Barça i Granollers i es realitzaran una fotografia de record amb els seus ídols.

La temporada passada la FCH ja va organitzar un acte similar aprofitant l’enfrontament entre els dos millors equips catalans d’handbol.

stats