HANDBOL
Esports 03/07/2011

Mikel Aguirrezabalaga, nou fitxatge del Barça d'handbol

El lateral basc de 26 anys, que ja havia jugat al conjunt blaugrana, és el primer fitxatge del Barça Intersport per a la temporada 2011/12

Redacció
1 min
Mikel Aguirrezabalaga, durant la seva anterior etapa al Barça. FCBARCELONA.CAT

BarcelonaMikel Aguirrezabalaga torna al Barça, equip que el va descobrir quan era un nen. Un dels jugadors més prometedors de l'handbol Asobal, doncs, fitxa pel Barça Intersport per les pròximes tres temporades. De la mà de Valero Rivera, va deixar el Zarautz per fer el salt a l'Asobal amb el Barça.

Tot i això, una inoportuna lesió al genoll –lligament creuat anterior del genoll esquerre– precisament contra l'Alcobendas en partit de Lliga va aturar aquesta progressió. El lateral esquerre ha madurat com a jugador a clubs com l'Alcobendas de Rafa Guijosa, equip al qual va anar cedit després de marxar del Barça, i amb el qual va jugar fins a l'any 2007. Posteriorment, de la temporada 2007 fins a la 2011, el jugador basc va fitxar per l'Ademar de Lleó, equip amb el qual va aconseguir una Copa Asobal, precisament al Palau contra el Barça (2008/09).

Mikel Aguirrezabalaga serà presentat el proper dimarts, a les 12 hores, a la sala de premsa del Camp Nou, amb la presència del directiu responsable de la secció, Eduard Coll, i del secretari tècnic, Enric Masip.

stats