HANDBOL
Esports 27/03/2011

El Barça Borges reacciona de la mà de Sjostrand i viatjarà a Hongria amb set gols de renda (28-21)

El gran partit de Victor Tomàs i Juanin, sis gols cadascú, dóna al Barça un gran avantatge de cara a la tornada dels vuitens al Veszprém Arena

David Jover
Tomas i Peric

BarcelonaCom és habitual a la Lliga de Campions, el Barça ha patit, i molt. Tot i el marcador final, 28-21, que li dóna certa tranquil·litat per la tornada a Hongria, els blaugrana no ho han tingut gens fàcil després d'un primer temps molt fluix. Per sort, a la represa, els de Xavi Pascual han sortit ben concentrats i des d'aleshores han controlat el partit fins al final. Sjostrand ha estat decisiu amb les seves aturades.

El primer gran avantatge ha estat de quatre gols, 21-17, al 40' de partit, però mal aprofitat. El Veszprém ha patit dues exclusions seguides -Gulyas i Sulic- i el Barça no ha sabut ni ha pogut ampliar el marge, al contrari, ha vist com es reduïa amb dos gols de Reinaldo Pérez (21-19). Aleshores els blaugranes han tret la rauxa i de nou han posat cinc gols de diferència (25-20) amb un gol de nou metres de Nagy.

En els minuts finals el Barça ha seguit la tònica de la segona meitat i s'ha mostrat molt superior fins a aconseguir els set gols de diferència final. Podrien haver estat vuit, però un gol d'Ivancsik a falta d'un segon ho ha deixat en set.

En el primer temps, però, el Barça Borges ha sofert massa, i fins i tot ha anat per sota al marcador en dues ocasions (6-7 i 10-12). El joc dels homes de Pascual no ha tingut gens de ritme i un home tan important com Rutenka ha marxat al descans amb tan sols un gol anotat.

La gran defensa plantejada pel conjunt hongarès, que sempre ha jugat, legalment, al límit de la falta i les exclusions, feia que estigués dins del partit en tot moment. Els millors minuts dels catalans han arribat gràcies a l'efectivitat de Víctor Tomas i Iker Romero.