Lliga Asobal

Sortejat el calendari de la Lliga Asobal

El Barça i el Fraikin Granollers s'enfrontaran en les jornades 12 i 27

La Lliga Asobal 2013/14 començarà el 14 de setembre i finalitzarà el 24 de maig amb 16 equips en competició . A lguns d'ells tenen deficiències administratives que han de resoldre abans del  31 de juliol , ja que en cas de no fer-ho quedaran exclosos del campionat .

Aquesta temporada comptarà amb tres nous equips : Àngel Ximenez Puente Genil ( Còrdova ) , Jaanfersa Grup Felgar Gijón ( Astúries ) i l'Academia Octavio de Vigo , que va baixar però ha tornat a recuperar la plaça després de la desaparició de l'Atlètic de Madrid .

El Barça jugarà el primer partit de lliga al Palau Blaugrana contra el Ciudad Encantada de Conca i tancarà la competició a la pista del Naturhouse La Rioja, tercer classificat la passada temporada. Per la seva banda, el Fraikin Granollers debutarà davant el BM Aragó fora de casa i finalitzarà a la pista del BM Cangas.

El derbi de l’handbol català arribarà a meitat d’octubre amb la visita del Barça a la pista del Fraikin Granollers en la jornada 12, el 3 de desembre i la tornada es disputarà en la jornada 27, el 5 de maig.

A més del campionat de lliga , també s'ha donat a conèixer que la  Supercopa d' Espanya es jugarà el 7 o 8 de setembre en una seu sense determinar , mentre que la 24 edició de la Copa Asobal , encara sense seu, es jugarà els dies 21 i 22 de desembre.

La Copa del Rei es jugarà igual que la passada temporada amb la novetat de dues eliminatòries prèvies .
La final es disputarà el 3 i 4 de maig en una seu per determinar.