Handbol
Esports 03/09/2012

Sterbik: "Vinc d'un equip gran a un altre que encara ho és més"

El Barça Intersport ha presentat aquest dilluns el porter internacional serbi Arpad Sterbik, que ha fitxat aquest estiu provinent de l'Atlètic de Madrid

Efe
2 min
Enric Masip, Arpad Sterbik i Eduard Coll, durant la presentació

BarcelonaEl porter internacional serbi nacionalitzat espanyol, Arpad Sterbik, fitxat pel FC Barcelona Intersport per a les pròximes cinc temporades, ha assenyalat aquest dilluns en la seva presentació que ve "d'un gran equip d'handbol (Atlètic) a un altre que encara ho és més (Barça)".

"He lluitat sempre per tots els títols. Vull seguir lluitant per guanyar i això també m'ha decidit a venir a un altre club gran com el Barcelona", ha assenyalat a la presentació com nou jugador blaugrana.

Ha afegit que per a ell és clar que un professional sempre vol anar més amunt i el Barça és un pas més cap endavant en la seva carrera. "Crec –ha afegit– que he fet una cosa bona per a mi i la meva família".

Està previst que debuti el pròxim dia 8 al Palau de Vistalegre contra l'Atlètic de Madrid. Sobre això, ha revelat que no hi ha motivació extra per jugar la Supercopa contra l'Atlètic.

"La meva motivació és només una: guanyar. Suposo que l'afició blanc-i-vermella em rebrà com a tots els rivals; no espero res de bo, però si em reben bé ho agrairé; si no, m'aguantaré", ha dit.

Sobre el canvi de club ha explicat que després de vuit anys en un equip, fa falta un canvi: "He vist també que a vegades cal canviar perquè pot ser que a l'equip que estàs hagis perdut una mica la fam de títols i vinc al Barcelona per començar de zero i buscar noves motivacions".

A l'acte al Camp Nou ha estat acompanyat pel directiu responsable de la secció d'handbol, Eduard Coll, i pel director tècnic de la secció, Enric Masip.

Coll ha assenyalat que Sterbik està en el Barcelona perquè ell ha volgut incorporar-se al club català, fins i tot, "cobrant menys del que percebia a l'Atlètic de Madrid, el que hem d'agrair-li en un moment en què l'handbol d'Alemanya, França i altres països ha pujat de nivell amb equips que s'han reforçat de forma molt important".

El fitxatge de Sterbik, de 32 anys i 2,00 metres, al qual encara quedaven cinc anys de contracte amb l'Atlètic de Madrid, va ser possible després que divendres passat el club madrileny i el blaugrana arribessin a un acord per al seu traspàs.

El FC Barcelona volia incorporar-lo a la plantilla per a la temporada 2013-2014, ja que el segon meta blaugrana, el suec Johan Sjostrand, finalitzarà contracte i se n'anirà al Kiel alemany.

Enric Masip ha comentat que és "un dia feliç" per al Barça, ja que ha aconseguit que Sterbik estigui a Barcelona, el que feia anys que perseguien. "Vull agrair-li l'esforç que ha fet per estar en el nostre equip", ha afirmat.

El porter internacional ha volgut deixar clar que no tenia cap problema econòmic amb l'Atlètic de Madrid: "En l'esport no tot són diners. El 2003 ja vaig tenir ofertes del Barça, però vaig tenir por de canviar i anar a més. Ara el Barcelona ha fet un esforç per mi i per això em vaig decidir pel canvi".

stats