Handbol

Talant Duixebàev col·loca el seu fill a la Masia del Barça

L'exentrenador de l'Atlètic de Madrid d'handbol assegura "que la base blaugrana i la del Granollers són les millors"

El fins fa poc entrenador del desaparegut Atlètic de Madrid , Talant Duixebàev , ha col·locat el seu fill Daniel ( 16 anys i 1,98 d'alçada) a la Masia del Barça perquè jugui amb el juvenil blaugrana , després d'ensorrar-se tota l'estructura del conjunt matalasser , que va arrossegar des de l'equip professional de l'Asobal fins als equips de base .

El tècnic es prendrà un any sabàtic. El seu fill gran, Alex, jugarà a la lliga macedònia , mentre que el petit ho farà al seu rival més gran a Espanya, el Barça , al qual , segons va  dir , odiava .

Duixebàev ha puntualitzat en unes declaracions a RAC1 que mai no li va faltar el respecte a l'equip blaugrana , " sinó tot el contrari , ja que va ser un elogi " . "Jo vaig dir que odiava el Barça perquè ha estat el rival que més lligues m'ha tret i més lligues de campions m'ha impedit guanyar . És l'equip que més hores de son m'ha robat i malde caps m'ha originat . No retiro el que vaig dir , però cal saber-ho interpretar " ha afegit.

Duixebàev se sent molt feliç pel fet que el seu fill petit s'hagi integrat a l'estructura del club . "Sabent com es treballa a l'Estat , les bases del Barça i del Granollers són les millors . Per a mi és una gran notícia que pugui desenvolupar el seu potencial . Ell sap que no li regalaran res" , ha apuntat el tècnic, que ha reconegut a l'emissora que va parlar amb Xavi Pascual.

Més continguts de