Handbol
Esports 29/01/2012

Viran Morros, escollit millor defensor de l'Europeu

El barceloní és l'únic integrant de la selecció Espanyola que figura a la llista dels millors jugadors del campionat, on el lateral serbi Momir Ilic ha estat escollit millor jugador

Efe
1 min
Viran Morros

BarcelonaEl barceloní Viran Morros ha estat escollit millor defensa de l'Europeu de Sèrbia 2012 d'handbol, on el lateral serbi Momir Ilic ha estat designat com a millor jugador del torneig.

Morros és l'únic integrant de la selecció espanyola que figura a la llista d'honor d'un campionat on Dinamarca és el combinat que aporta més jugadors (dos, el lateral esquerra Mikkel Hansen i el pivot René Toft Hansen).

Els altres jugadors que formen el 7 ideal són el porter serbi Darko Stanic, l'extrem esquerre Gudjin Valur Sigurdsson (Islàndia) i l'extrem dret Christian Sprenger (Alemanya). L'eslovè Uros Zorman ha estat escollit pels tècnics del a Federació Europea d'Handbol (EHF) el millor central. I el títol al millor lateral dret és pel croata Marko Kopljar.

El lateral macedoni Kiril Lazarov ha finalitzat el campionat com a màxim golejador amb un total de 61 dianes en aquest Europeu.

stats