Copa del Rei
Esports 06/04/2011

Xavi Pascual: "Que siguem el campió vigent no ens dóna cap avantatge"

El Barça Borges juga aquest dijous (19 hores, Teledeporte) els quarts de final de la Copa del Rei contra l'Ademar Lleó en un partit que reedita la final de la temporada passada

Redacció
2 min
Xavi Pascual, entrenador del Barça Borges.

VigoL'entrenador del Barça Borges, Xavi Pascual, ha comentat que el seu equip, vigent campió de la Copa del Rei, no compta amb cap avantatge en la present edició.

"Que siguem els guanyadors de les dues últimes edicions, no vol dir res; simplement que juguem molt bé, però això demà no ens dóna cap avantatge", ha assenyalat.

L'equip ha viatjat amb la plantilla al complet, inclòs el porter bosnià Daniel Saric, que està lesionat, encara que Pascual vol que mantingui la dinàmica del grup i faci la recuperació amb els seus companys.

Amb la baixa de Saric i amb el porter suec Johan Sjostrand com a titular i el jove meta del filial Gonzalo Pérez de Vargas com a suplent, també ha viatjat el gallec Rodrigo Corrales, segon porter del Barcelona B.

Sobre el rival dels blaugrana, l'Ademar Lleó, el tècnic barcelonista ha reconegut que és un rival "difícil per a quarts", encara que ha recordat que ja se li va guanyar a la final de l'any passat després d'una pròrroga (38-35).

"Estaran molt motivats, encara que nosaltres anem amb l'objectiu de guanyar aquest títol i, tant de bo, puguem aconseguir-ho", ha dit Xavier Pascual.

Aquesta temporada totes les seccions del Barcelona podrien guanyar la Copa del Rei -la va guanyar el bàsquet i l'hoquei patins- i tant el futbol sala com l'handbol també tenen opcions.

Sobre això, el tècnic barcelonista ha indicat que "això és posar encara més pressió, però és cert com també ho és que guanyar-la és part de la nostra feina. Sigui com sigui seria una cosa única".

De totes maneres, a Pascual no li agrada que donin el seu equip com a favorit per al títol: "Això no ajuda. A més, tothom vol guanyar-te i això fa que hagis d'estar a més del cent per cent per vèncer en cada partit".

Serà l'última Copa del Rei d'Iker Romero com a jugador blaugrana, després que el club no l'hagi renovat i fitxarà amb el Fuchse Berlín de la Bundesliga.

Iker ho ha deixat ben clar: "Tenim tres títols per davant i m'agradaria guanyar els tres. Ja vaig dir que volia tornar a l'afició del Barcelona tot el seu suport i em deixaré la pell a la pista".

stats