HANDBOL

Xavi Pascual: "Seré políticament correcte perquè, si no, tindria un problema"

El tècnic valora l'eliminació a les semifinals de la Lliga de Campions contra el Vardar

Xavi Pascual està tan emprenyat com decebut. L'eliminació a les semifinals de la 'final four' de Colònia contra el Vardar és difícil d'explicar, fins i tot per a l'entrenador. El canvi de versió entre la primera i la segona meitat, del 16-9 del descans al 27-29 final, no descriu l'equip fiable de la temporada. "Estic decebut perquè hem fet una segona part terriblement dolenta que ens deixa fora de la final. Assumeixo la meva part de responsabilitat. Quan es perd, jo no m'amago", ha comentat.

"Ha passat que la nostra porteria no ha tret una pilota durant tota la segona part. En canvi el seu porter, sí. Hi ha més lectures. Hem estat castigats absolutament, d'una manera descomunal, i ho hem pagat. No hem pogut encaixar-ho, i això ens ha pesat en l'aspecte psicològic. Hem estat molta estona jugant amb un jugador menys. Hem fallat llançaments que no podem fallar. Això i no treure pilotes", ha seguit.

És part de la seva lectura, la més tècnica. La segona assenyala directament els àrbitres. "¿M'esteu preguntant si han passat coses o és una afirmació? Jo ho afirmo, ja ho heu vist. Penso que quan arriben els millors equips, també hi ha d'haver els millors en la seva feina. Seré políticament correcte perquè, si donés la meva opinió, tindria un problema. Aquesta és una derrota més fàcil d'explicar que la de Flensburg. Jo tinc una explicació, però prefereixo no fer-la pública".

Més continguts de