Handbol
Esports 01/08/2011

Xavi Pascual assegura que el Barça Intersport "no perdrà la gana"

L'entrenador del Barça d'handbol ha dit que el doblet de la temporada passada "ja és història" i ha elogiat les capacitats dels nous fitxatges: Viran Morros i Mike Aguirrezabalaga

Redacció
2 min
Sandro Rosell, Xavi Pascual i Eduard Coll escenifiquen l'acord per la renovació del tècnic barceloní.

BarcelonaEl tècnic del Barça Intersport ha assegurat, en el primer dia d'entrenaments de l'equip a Andorra, que, tant ell com els jugadors, tenen "moltes ganes de començar a treballar i a competir" i que, tot i haver guanyat la Liga Asobal i la Lliga de Campions la temporada passada, "veient com són els jugadors que tinc, estic segur que aquest equip no perdrà la gana".

Per a Pascual, el doblet de la temporada passada "ja és història", i l'entrenador blaugrana ha demanat "treballar fort per arribar el millor possible als moments importants de la temporada".

Sobre els dos reforços dels blaugranes, Viran Morros i Mikel Aguirrezabalaga, el tècnic culer ha explicat que els ha demanat "que juguin com ells saben i que respectin la premissa fonamental que l'equip està per sobre de tot".

Pascual ha vaticinat que Viran "serà fonamental" en el sistema defensiu, i que "aportarà molt al contracop, perquè és molt ràpid". De Mikel ha dit que "ens donarà més llançament exterior i ens permetrà no fer canvi atac-defensa".

Primer dia de treball

Els blaugranes han fet via aquest dilluns cap a Encamp, a Andorra, on faran una estada de cinc dies, on hi haurà molta càrrega física, com ha reconegut Pascual. Després tornaran a Barcelona per continuar entrenant i preparar-se pel Torneig dels Campions, que jugaran a Bòsnia entre el 16 i el 20 d'agost.

En aquest primer dia de feina també ha parlat l'extrem Albert Rocas, que ha comentat que han tingut temps per descansar cos i ment, i que "quan estimes la teva feina, com és el meu cas, tornar a treballar és com el primer dia d'escola, arribes amb molta il·lusió".

Rocas ha reconegut que "és difícil mantenir la concentració després de guanyar els dos grans títols, però hem de seguir en la línia de l'any passat si volem tornar a ser un equip campió, i així ens ho ha demanat l'entrenador".

stats