Asobal
Esports 01/03/2012

Xavi Pascual: "Sóc el mateix i amb ganes de menjar-me el món"

L'entrenador del Barça Intersport ha dirigit aquest dijous el primer entrenament després de l'operació quirúrgica a la qual va ser sotmès al desembre

Ara
1 min
Xavi Pascual, durant el seu primer entrenament

BarcelonaL'entrenador del Barça Intersport, Xavi Pascual, ha dirigit aquest dijous el primer entrenament després de l'operació quirúrgica a la qual va ser sotmès el desembre passat.

"Torno amb moltes ganes", ha explicat Xavi Pascual, que ha recordat que "aquesta etapa ha estat molt dura".

"Tenia moltes per tornar, però els metges m'han tingut lligat durant un temps perquè per mi hauria tornat abans. No sé com influirà tot això a l'equip, però malament no. Si perdem, l'endemà ens refarem i tornarem a tirar endavant. Sóc el mateix i amb ganes de menjar-me el món, però cal tocar de peus a terra", ha dit durant una roda de premsa en què ha estat acompanyat per Sandro Rosell, president del club.

Pascual va ser intervingut quirúrgicament d'una valvulopatia aòrtica per l'equip de cirurgia cardíaca de l'Hospital Clínic de Barcelona el desembre passat. L'entrenador tornarà a la banqueta de l'equip en partit oficial aquest diumenge contra el Caja 3 BM Aragón.

stats