HANDBOL
Esports 10/10/2012

La lògica s'imposa i el Barça Intersport supera el Villa de Aranda (19-31)

Els de Xavi Pascual sumen la sisena victòria consecutiva a la Lliga Asobal i es mantenen ferms al capdavant de la classificació

Efe / Ara

Aranda de DueroEl Barça Intersport ha superat amb comoditat el Villa de Aranda (19-31) i es manté líder i invicte a la Lliga Asobal després de sis jornades. Al conjunt blaugrana li ha costat una mica agafar les regnes del partit i no ha estat fins a la segona part quan han sentenciat.

Al descans, els de Xavi Pascual han arribat amb un avantatge de tres gols (9-12). El porter del Barça Intersport, Daniel Saric, ha aconseguit fer nou aturades durant la primera part i en la segona, el tècnic ha decidit donar entrada a la pista a Sterbik, que s'ha situat sota pals.

La millora defensiva que han mostrat en els últims compassos del primer temps ha tingut continuïtat en la segona part i això ha estat la clau per a que els blaugranes anessin augmentant la diferència en el marcador fins al 19-31 definitiu. Rocas, amb set gols, tres d'ells de penal, ha estat el màxim golejador dels blaugranes a Aranda.

Fitxa tècnica:

Villa de Aranda (9+10): Javi Díaz (Amérigo, ps), Hugo Garza (1), Kike Plaza (2), Julián Rasero, Iker Antonio (4), Manel Cirac (2) y Garañul (3) -equip titular-; Jordi Corcera (1), Maki, Diego Camino (1), Ilija Sladic (1), Alberto Camino (3), Alberto Martín (1, 1p), José María Martínez, Alberto González.Barça Intersport (12+19):

Daniel Saric (Arpad Sterbik, ps), Stranovsky (3), Rocas (7, 3p), Aguirrezabalaga (3), Gurbindo (3), Raúl Entrerríos (3), Cedric Sorhaindo (1) -equip titular-; Brian Noddesbo (2), Víctor Tomás (1), Daniel Sarmiento (2), Magnus Jernemyr, Rutenka (4), Viran Morros (1), Aitor Ariño (1).

Àrbitres: José Luis Fernández i Antonio Martín.

Parcials cada cinc minuts: 2-2, 4-5, 5-7, 5-9, 7-10, 9-12 (descans); 10-14, 11-17, 13-22, 14-25, 18-27, 19-31 (final).