Asobal
Esports 15/12/2012

El Fraikin Granollers no falla a la pista de l'ARS Palma del Rio (21-26)

L'equip català supera el cuer de la competició gràcies a una recta final en què ha sabut administrar una renda curta

Palma del RioEl Fraikin Granollers s'ha imposat amb superioritat a la pista de l'ARS Palma del Rio (21-26) per deixar enrere a un rival que acaba enfonsat després de la primera volta en el seu debut a l'Asobal.

Els catalans han dominat clarament la primera part davant un ARS molt desencertat en els primers compassos. Només dos gols dels de Palma de Rio de catorze llançaments en els primers quinze minuts de joc ho diuen tot. El Fraikin Granollers aviat ha aconseguit una bona renda i ha arribat al descans amb quatre gols de diferència (8-12).

Després de la represa, l'equip local ha pressionat i amb un parcial de 5-1 han aconseguit empatar el partit, però els jugadors visitants han sabut reaccionar i administrar l'avantatge fins a la conclusió del partit.