Copa Asobal
Esports 21/12/2013

El Fraikin Granollers, primer finalista de la Copa Asobal en superar el Naturhouse en un final d'infart (29-28)

Els vallesans jugaran aquest diumenge la final del títol per segona vegada a la seva història

M.c.
BM Granollers

BarcelonaEl Frakin BM Granollers disputarà aquest diumenge la final de la Copa Asobal, després de superar el Naturhouse La Rioja en un final de màxima tensió (29-28). El rival dels vallesans sortirà de la segona semifinal entre el FC Barcelona i el BM Osca.

La primera semifinal al Palau Blaugrana ha començat molt igualada. Ambdós equips han sortit molt concentrats i conscients del que es jugaven, el pas a la final d'un títol. El Granollers ha obert el marcador amb un potentíssim xut de Nicklas Grundsten i, a poc a poc, ha anat sumant amb bones combinacions ofensives. Però els de 'Jota' González havien après la lli

Tot i que no hi ha hagut un dominador clar en el joc, el Naturhouse ha anat per davant en el marcador fins al final de la primera meitat (11-12). Especial protagonisme han tingut Matias Schulz i Jorge Martínez. Ambdós porters han realitzat grans intervencions sota els pals, amb un índex d'eficàcia del 50%.

En la represa, el Granollers havia de tirar orgull i valor per recuperar la iniciativa en el marcador. Calia endurir la defensa i evitar els errors del primer període. I així ho ha fet. Un gol de Marc Garcia ha igualat de nou el matx (13-13) i ha fet esclatar el públic català del Palau.

Amb el partit obert, la intesitat que s'ha viscut sobre la pista ha estat màxima. L'empat s'ha mantingut fins el minut 18 de la segona part, en què finalment el Fraikin ha aconseguit manar de nou al marcador (21-22).

El ritme de joc fins el xiulet final ha estat frenètic. A falta de 10 segons pel final, Albert Pujol ha aconseguit la gesta vallesana (29-28) i ha