Copa Asobal
Esports 22/12/2012

El Barça Intersport no baixa del tron i repeteix títol a la Copa Asobal (24-32)

L'equip de Xavi Pascual remunta quatre gols i s'emporta la final a Vigo contra l'Atlètic de Madrid

El Barça Intersport, campió de la Copa Asobal

BarcelonaEl Barça Intersport ha repetit títol a la Copa Asobal en una final en què ha sabut remuntar a Vigo el desavantatge de quatre gols de què ha disposat l'Atlètic de Madrid (24-32). L'equip blaugrana ha tancat l'any invicte i ja acumula 26 victòries consecutives en un inici de temporada de rècord.

L'Atlètic de Madrid ha començat la final sorprenent el Barça Intersport, que tan sols ha pogut anotar un gol en els primers deu minuts de partit. L'equip madrileny ha aprofitat la situació per apuntar-se una renda de 4 gols (5-1). Xavi Pascual ha reconduït la situació demanant tres coses als seus jugadors: més mobilitat ofensiva, menys pèrdues de pilotes per evitar contraatacs del rival i oblidar-se dels àrbitres. "El partit és a les nostres mans, ni a les d'ells ni a les dels àrbitres", ha insistit el tècnic. La recepta li ha funcionat i l'equip blaugrana s'ha apuntat un parcial de 4-8 per empatar el marcador (9-9).

Després de l'esforç, el Barça Intersport ha baixat la intensitat i ha tornat a la calma en una fase del partit en què els dos equips s'han mostrat còmodes amb un inofensiu intercanvi de gols. Al descans el resultat era de 13-13.

El Barça Intersport ha començat la segona meitat fidel als seus principis, desballestant el rival gràcies a una defensa descomunal i a un contraatac demolidor. L'equip de Xavi Pascual s'ha apuntat un parcial de 0-7 (14-20) i la final ha començat a tenyir-se de blaugrana.

L'Atlètic de Madrid, que aquesta temporada ja havia perdut dues vegades contra el Barça Intersport, no s'ha rendit i ha dedicat els últims 20 minuts de la final a buscar la remuntada. L'equip de Talant Dujshebaev, que ha sigut expulsat per protestar, ha arriscat, però no ha pogut contra un rival sòlid i concentrat que ha crescut amb les intervencions de Daniel Saric fins a augmentar la renda als 8 gols. Al final, 24-32.