Handbol
Esports 22/03/2014

El BM Granollers es retroba amb la victòria en un final intens davant el Villa Aranda (27-28)

El triomf dels de Toni García els afiança a la segona posició de la Lliga Asobal

Rodrigo Salinas, en acció

BarcelonaEl BM Granollers ha superat aquest dissabte el Villa Aranda en la 23a jornada de la Lliga Asobal (27-28). Aquest triomf consolida el conjunt de Toni García a la segona posició de la competició regular, amb 35 punts, i manté les opcions dels vallesans de disputar la Champions d'handbol la propera temporada.

Tot i els igualats primers minuts de joc al Príncep d'Astúries, el Granollers a poc a poc ha agafat embranzida i ha col·locat un parcial d'1-5 en el marcador (5-9). Davant l'ofensiva vallesana, el conjunt local s'ha posat les piles i ha escurçat diferències (9-10). Els de Toni García han sabut reaccionar i, gràcies a l'efectivitat de Víctor Tremps a porteria, amb 6/6 gols, el Fraikin ha recuperat la renda de quatre gols per marxar al descans (12-16).

A l'inici de la segona part els granollerins han seguit controlant el ritme de joc (18-21), però després d'encaixar un parcial de 4-0, el Villa Aranda ha empatat el matx (21-21). Fidels al seu caràcter lluitador, el Fraikin no s'ha relaxat i ha tornat a prendre distància (24-27). Tot i la pressió local en els últims minuts del xoc, el Granollers s'ha endut la victòria amb un gol final de Moisés Blanxart, que avui ha estat un dels màxims golejadors amb 5 dianes.