Asobal
Esports 20/12/2011

Laszlo Nagy: "M'he posat una data límit per decidir si jugaré amb Espanya o no"

El lateral hongarès i capità del Barça Intersport, que podria disputar els Jocs Olímpics de Londres amb la selecció espanyola, ha reconegut aquest dimarts que s'ha posat un data per decidir què farà

Efe
1 min

BarcelonaEl lateral hongarès i capità del Barça Intersport Laszlo Nagy, que podria disputar els Jocs Olímpics de Londres amb la selecció espanyola, ha reconegut aquest dimarts que s'ha posat un data per decidir què farà.

"Quan arribi el moment ja prendré la decisió que hagi de prendre. Ara mateix no vull parlar més d'això, però sí que m'he posat una data límit per fer-ho", ha assegurat el barcelonista.

Nagy fa més de deu anys que juga a l'Asobal i per això podria optar a la nacionalitat. A més, el jugador ha confirmat que no jugarà el pròxim Europeu amb Hongria, encara que no ha volgut aprofundir sobre això.

L'esquerrà, l'únic barcelonista que ha jugat en tots els partits de la temporada amb l'equip de Xavi Pascual, ha explicat que es troba en "un dels millors" moments de la seva carrera.

"Sempre que surto vull mostrar el millor Laszlo, encara que no sempre surten les coses com un vol. Em trobo molt bé tant físicament com mentalment, i això fa que tingui també més confiança en els meus llançaments que en altres temporades", ha afegit Nagy.

stats