Handbol
Esports 15/11/2011

La directiva del Fraikin Granollers dimiteix perquè apareix una persona disposada a agafar l'equip

El president, José Luis Caña, ja havia dit fa temps que quan algú volgués fer el pas, ell li cediria el lloc. El nom del nou president no ha transcendit encara

Ara
1 min

BarcelonaEl president del Fraikin Granollers, José Luis Caña ha presentat la dimissió aquest dimarts, igual que la resta de la junta directiva. L'aparició d'una altra candidatura disposada a agafar les regnes del club n'ha sigut la causa. Caña ja havia dit que si algú volia assumir la presidència, li cediria el lloc, segons explica El 9 Nou del Vallès OrientalEl 9 Nou.

El nom de la persona que es podria fer càrrec del club vallesà d'handbol no ha transcendit de forma oficial, tot i que algunes fonts properes al club apunten a Josep Pujadas com a nou home fort de l'entitat, com explica El 9 Nou.

José Luis Caña, tot i que la seva empresa particular no està passant un bon moment econòmic –la constructora Cycons, que està en concurs de creditors–, ha volgut deixar molt clar que la decisió de plegar no té "absolutament res a veure" amb la delicada situació de la seva empresa. Caña, a més, ha afirmat: "Si el nou president vol comptar amb mi per a la junta, o haig de donar la cara per coses que hagi pogut fer malament, ho faré encantat".

Ara s'obre un procés electoral que acabarà el 23 de desembre amb la proclamació del nou president.

stats