Handbol
Esports 02/05/2012

Masip confirma l'adéu de Nagy, que marxa al Vezsprem per ser el "més ben pagat del món"

El secretari tècnic del Barça Intersport ha explicat que el club no ha pogut arribar a un acord amb el lateral hongarès per renovar el contracte perquè el Vezsprem li doblava el sou

Ara
1 min
Laszlo Nagy.

BarcelonaEnric Masip, secretari tècnic del Barça Intersport, ha anunciat aquest dimarts que Laszlo Nagy no continuarà sent jugador de la secció d'handbol del club blaugrana. Masip ha reconegut que s'ha intentat renovar el contracte del jugador hongarès, oferint-li un augment de sou i fins i tot un contracte de per vida (amb opció de continuar al club després de retirar-se, ocupant algun càrrec en l'organigrama tècnic), però Nagy ha declinat l'oferta blaugrana i marxarà al seu país per jugar al Vezsprem, on es convertirà en el jugador d'handbol "més ben pagat del món".

L'anunci arriba just després que el propi Nagy confirmés per Twitter que no tenia intenció de deixar el club. La bona notícia de la compareixença de Masip ha sigut la renovació de Siarhei Rutenka per quatre temporades més.

A més, el secretari tècnic ha avançat que el club ha arribat a un principi d'acord amb Sarmiento i Sorhaindo perquè també prorroguin els seus vincles contractuals.

stats