Asobal
Esports 01/11/2012

Xavi Pascual: "Laszlo Nagy era un jugador extremadament important, però l’equip l'ha suplert"

L'entrenador del Barça Intersport aprofita l'aturada de l'Asobal per la disputa de l'Europeu de Dinamarca i analitza la trajectòria de l'equip blaugrana

Ara
1 min
Xavi Pascual, entrenador del Barça Intersport

BarcelonaXavi Pascual, entrenador del Barça Intersport, és el protagonista d'una entrevista que aquest dijous publica la web del Barça. "És molt difícil guanyar tots els partits, guanyar i més tornar-ho a fer el dia següent… Això és un tema que l’equip porta molt bé", diu el tècnic.

Segons Xavi Pascual, "l’equip està funcionant, però donar-ho per fet, abans de jugar, és una falta de respecte a la feina i una falta de respecte als rivals. El Barça ha tingut sempre molt bones plantilles i de vegades no ha guanyat. Crec que aquesta plantilla mereix el respecte de tothom i cal reconèixer el treball que està fent”.

"Laszlo Nagy era un jugador extremadament important, però l’equip ha suplert el que ens donava. Els equips són organismes vius i hi ha jugadors que marxen, en vénen d’altres i del que es tracta és que l’equip sigui tan competitiu com sigui possible”, opina l'entrenador blaugrana.

stats