HANDBOL
Esports 22/03/2013

El Fraikin Granollers, a l'assalt de la cinquena plaça contra el BM Aragó

El conjunt granollerí espera aconseguir un nou triomf (20.45 h) que li permeti apropar-se al somni de jugar la temporada vinent competició europea

Efe
1 min

GranollersDesprés de retrobar-se amb el triomf la passada jornada contra el Cuatro Rayas Valladolid (30-25) i consolidar-se en la sisena posició de la taula, el Fraikin Granollers intentarà aquest divendres (20.45 hores) assaltar la cinquena plaça, en poder del BM Aragó.

Els catalans, amb 25 punts, precisament visiten la pista del conjunt aragonès per enfrontar-se a un equip amb només tres punts més que ell i al que ja van guanyar amb contundència (34-28) al Palau d'Esports fa cinc mesos, en el partit de la primera volta.

Al Pavelló Príncep Felip es veuran les cares la tercera millor defensa del campionat, la del Granollers, i la quarta, la dels aragonesos, en un bon moment de forma després d'encadenar set partits sense perdre.

Els dos conjunts s'aferraran a la seva capacitat de lluita, la seva solidesa al darrere i el seu contraatac per dominar el xoc i decantar un partit que, a priori, es presenta igualat. "Com ja he comentat en més d'una ocasió, a aquesta Lliga no hi ha rivals petits, i per això hem de lluitar setmana darrere setmana contra tots de la millor manera possible", ha comentat el tècnic del Fraikin Granollers, Toni García.

Per al partit d'aquest divendres, García no podrà comptar una setmana més amb els lesionats Ivan Raigal, Pol Capdevila i Juan del Arco.

stats