Lliga Asobal
Esports 06/02/2011

El Barça segueix invicte a la Lliga, mentre que el Granollers cau a la pista del CAI Aragó

En l'inici de la segona volta, l'equip de Xavi Pascual s'ha imposat clarament al Torrevella (25-34) i continua intractable al capdavant de l'Asobal

BarcelonaEl Barça Borges ha guanyat amb contundència el Torrevella (25-34) en un partit en què s'ha mostrat com un equip intractable, que en cap moment ha donat opcions al seu rival.

Els blaugrana han sortit amb el seu equip titular, amb Rutenka com a home més destacat en atac, i al minut 16 ja guanyava per sis gols (5-11). El Torrevella, però, ha anat entrant poc a poc al partit, però l'11-16 amb què s'ha arribat al descans ha deixat molt clar quin equip dominava el partit.

A la represa, el Torrevella, animat pel seu públic s'ha apropat a quatre gols, però el Barça ha tornat a intensificar el seu joc i de la mà de Rutenka, ha tornat a posar distància al marcador. Al minut 44, els de Xavi Pascual han tingut una avantatge d'onze gols (15-26), amb un parcial d'1-8. El Barça ja no ha tingut problemes per administrar el seu avantatge i segueix líder invicte de l'Asobal.

Per la seva banda, el Fraikin Granollers no ha pogut sumar una nova victòria a la pista del CAI (32-27). Els aragonesos s'han imposat amb claredat en un partit on ha destacat el bon joc de totes les línies, especialment a la segona meitat.

Els dos equips han començat molt espessos en les seves accions i han tingut molts problemes per atacar la porteria rival, fet que ha provocat que fins al minut 4 no pugés el primer gol al marcador. El Fraikin ha estat molt fort en defensa a la primera meitat i el CAI ha tingut molts problemes per atacar el 6:0 dels de Cadenas, que han arribat a tenir un avantatge de tres gols (7-10).

Una doble exclusió quasi seguida del Granollers ha servit al CAI per empatar i s'ha arribat al descans amb un ajustat 15-14. A la represa, els locals han sortit molt més centrats en defensa i amb les idees més clares en atac, fet que els ha permès trencar el partit en els primers deus minuts. Els vallesans no han trobat ja la manera de frenar el joc local i no han pogut evitar la primera derrota de l'any.