Handbol
Esports 03/12/2010

El Fraikin guanya al Torrevella (26-34) i ja és tercer

L'equip vallesà ha demostrat per què es troba a la part de privilegi de la classificació i ha superat clarament el seu rival, a qui ja guanyava per 11 a 18 al descans

BarcelonaUns minuts inicials del Fraikin han encarrilat aviat la victòria dels visitants a la pista del BM Torrevella, sumats a la gran actuació del croata Ivan Nikcevic, que ha transformat onze dels dotze tirs que ha fet.

Els locals han trigat deu minuts a digerir la ferotge sortida dels vallesans, i cap al quart d'hora ha començat a anivellar-se el partit. La defensa del Granollers, però, ha mostrat la seva cara més agressiva i ha controlat tots els moviments ofensius dels alacantins. Tampoc els ha ajudat certa precipitació en moments determinants, la qual cosa ha facilitat que els de Manolo Cadenas tanquessin el primer temps amb 7 punts d'avantatge (11-18).

A la represa i tot i una certa reacció dels locals, el Fraikin ha tornat a prémer l'accelerador i sentenciar el matx a falta de vint minuts (15-25). Dues expulsions consecutives del Granollers han donat ales als de Torrevella, però a falta de cinc minuts, la renda era de cinc gols. Al final, els vallesans han sabut gestionar perfectament la diferència i arrodonir la victòria al contraatac.

Fitxa:

26 - BM Torrevella: Perezgil; Sebastián Simonet (1), Rochel (8; 1 p.), Lykke (3), Pellitero, David Cuartero (7; 2 p.), Fernández (2) -set inicial-, Peciña (1), Jiménez, Diego Estebán Simonet (2) i Matias (2).

34 - Fraikin Granollers: Ohlander; Ferrer (3), García (4; 1 p.), Campos (1), Svitlica (5), Grundsten (3), Nikcevic (11; 1 p.) -set inicial-, Blanxart (2), Malasinskas (3), Raigal (1) i Resina (1).