Lliga Asobal
Esports 05/02/2011

El Barça Borges i el Fraikin Granollers comencen a domicili la segona volta de la Lliga Asobal

L'equip blaugrana, líder invicte de la competició, visita la pista del Torrevella, mentre que els vallesans, tercers, s'enfrontaran al CAI Aragó a Saragossa

Marina Sancho
1 min

BarcelonaAquest cap de setmana comença la segona volta de la Lliga Asobal, després de l'aturada pel Mundial d'Handbol celebrat a Suècia. El Barça Borges és el líder invicte de la competició amb 30 punts, seguit del Ciudad Real, amb 28, i el Fraikin Granollers, tercer amb 24 punts.

Els dos equips catalans reprenen aquest vespre la Lliga com a visitants. Els blaugrana visiten el Torrevella, dotzè classificat, sense Víctor Tomàs ni Juanín García. L'extrem català està en procés de recuperació de la seva lumbàlgia, mentre que el de Lleó pateix una lesió fibril·lar al soli de la cama dreta. En l'enfrontament de la primera volta, els de Xavi Pascual van guanyar al Palau per 34-25.

El Fraikin Granollers, per la seva banda, enceta la segona volta a la pista del CAI Aragó, amb la intenció de seguir mantenint la línia amb què va acabar la primera volta. Manolo Cadenas no podrà comptar per aquest partit amb David Resina, lesionat per un problema de fascitis plantar, mentre que sí han entrat a la convocatòria el lateral Salva Puig i el porter Manel Pérez.

Els aragonesos, sisens a cinc punts del Fraikin, no van acabar bé l'any 2010, amb una derrota a casa davant el San Antonio, i han preparat a fons l'enfrontament d'aquest vespre. En el partit de la primera volta, els dos equips van empatar a 32.

stats