Barça Borges
Esports 07/12/2010

Xavi Pascual: "El Naturhouse és un rival més perillós del què diu la classificació"

Després de la victòria davant el THW Kiel, el tècnic blaugrana no vol que es repeteixi l'empat davant el Kielce que es va produir després de vèncer el Renovalia Ciudad Real i no accepta relaxacions

Redacció
1 min
Sorhaindo i Entreríos defensen un rival del KIel

Barcelona"Aquest any hem passat de fer un gran partit davant un equip de gran nivell a no entrar del tot concentrats en el partit següent", ha reconegut l'entrenador del Barça Borges, que espera que davant el Naturhouse La Rioja, dimecres a les 18.00 hores, l'equip estigui atent.

Pascual té confiança total en els seus homes per corregir situacions passades i continuar en la bona línia que l'equip porta aquestes darreres setmanes. "Estic convençut que dimecres això no passarà i l'equip sortirà totalment concentrat", ha comentat Xavi Pascual. "El Naturhouse arriba al Palau després d'una bona victòria davant l'Alcobendas. Té un model de joc similar al Valladolid i al Ciudad Real, és molt agradable veure'ls jugar. El seu estil ens fa patir molt", ha opinat.

Els antecedents asseguren que serà un gran partit. Les anteriors trobades han deixat grans resultats: la temporada 2006/07, els blaugranes van vèncer per 35 a 28; la temporada següent, el Barça va guanyar per un sol gol, 39 a 38; el 2008/09, 35 a 22 per als blaugranes i la temporada passada, en el darrer partit de David Barrufet com a blaugrana al Palau, els locals es van imposar per 39 a 34.

stats